Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alle AB-bedrijven verder onder 1 vlag: AB Texel

Vanaf 1 januari 2024 gaat AB Texel Group 1 merk voeren voor alle bedrijven die onder AB Transport Group vallen. "We zijn nu vooral bekend als AB Texel en willen onze sterke naam nog meer benutten. Al onze bedrijven gaan onder de AB Texel vlag werken, inclusief onze divisie bouwlogistiek met Combex en May Transporte. Een uitzondering is Bosman Transport dat het eigen logo blijft behouden", zo meldt het bedrijf.

Een sterkere organisatie
"Om flexibel in te kunnen blijven spelen op de (veranderende) behoeften van onze klanten en een efficiencyslag te maken gaan we onze organisatie anders inrichten: niet alleen op basis van markt, maar ook op type transport. Zo gaan we o.a. al ons stukgoedtransport in één bedrijf onderbrengen."

Eén bedrijf voor stukgoedtransport
"Met een vloot van ca. 150 schuifzeiltrailers bedienen we een groeiend aantal klanten en verdichten we ons distributienetwerk. Dit doen we nu nog vanuit verschillende bedrijven. De komende periode bundelen we ons specialisme en brengen we het transport van stukgoed veevoer, meel, pootgoed en bouw samen in één bedrijf, om onze positie in deze tak van transport te verstevigen."

Nieuw logo
Ook het logo is hierop aangepast. "Aan het AB beeldmerk met groene stip is ‘Texel’ toegevoegd. Zo weerspiegelt het logo ons merk. Onder één vlag bouwen we verder aan het succes van AB Texel."

Voor meer informatie:
AB Texel Group
Poseidonweg 37
8239 DK Lelystad
+31 (0)88 94 35 000
[email protected]
www.abtexelgroup.com

Publicatiedatum: