SanLucar is onderscheiden met de Gouden Suikerbroodberg 2023. De prijs wordt sinds 1958 jaarlijks uitgereikt door een jury en de krant Lebensmittel Zeitung aan bedrijven of personen die zich op de lange termijn hebben onderscheiden door bijzondere prestaties in de voedingssector.

Stephan Rötzer, eigenaar en oprichter van SanLucar, en Armin Rehberg namen de prijs afgelopen vrijdagavond in ontvangst tijdens een feestelijk gala in Berlijn.

"We zijn verheugd dat we de 65e ‘Gouden Suikerbroodberg’ in Berlijn hebben gewonnen," zegt Stephan Rötzer, eigenaar en oprichter van SanLucar. Sinds de oprichting in 1993 voorziet het bedrijf huishoudens over de hele wereld van de beste groenten en fruit in harmonie met mens en natuur onder het unieke merk SanLucar.

"We zijn trots op wat we doen, op onze producten en op onze nieuwe ontwikkelingen; dit alles is alleen mogelijk als we ervan overtuigd zijn dat we het beter kunnen dan anderen," legt Rötzer uit. "Uiteindelijk is het belangrijkste dat je in de hele procesketen kunt zien hoeveel passie en toewijding ieder individu in een kers, druif, mandarijn, bes of avocado heeft gestopt."

CEO Armin Rehberg benadrukt: "De prijs is zeker ook een stimulans om door te gaan met het ontwikkelen van innovatieve SanLucar producten en concepten die voldoen aan de behoeften van de moderne retail en onze overige klanten en hen inspireren met toegevoegde waarde - dat is onze passie."

"Als er producten in de voedingssector zijn met een enorm potentieel, dan zijn het wel groenten en fruit. Ons doel is om met onze producten en ons unieke merk te laten zien hoe geweldig en ‘sexy’ deze productgroep is en kan zijn. Dit alles is alleen mogelijk met geweldige medewerkers en partners; voor hen allemaal is de Sugar Loaf award een hele mooie bevestiging van hun dagelijkse inzet," zegt Rehberg.

Voor meer informatie:
SanLucar
www.sanlucar.com