Oesterzwammen, cantharellen, portobello’s, of gewoon de witte champignon: in het bos struikel je er momenteel over, en je kan er de gekste gerechten mee maken, zo werd besproken in RTL Boulevard. Tv-kok Miljuschka Witzenhausen legt uit dat champignons heel goed zijn voor de winterse griepjes. Bekijk hier het fragment.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Nieuwe voedingsrichtlijnen: minder vlees, meer peulvruchten en noten
-
Eet genoeg groente en fruit tijdens de wintermaanden
-
Chip brengt werking van verbinding tussen darmen en brein in kaart
-
Onderzoek naar effect van voeding op behandeling prostaatkanker
-
"Gezond, lekker en vitamines meest genoemde associaties groenten en fruit"
-
Kokkerelli beëindigt activiteiten wegens financiële onzekerheid
-
Voedsel wordt minder voedzaam bij hoger gehalte CO2
-
Gezond eten is fors duurder dan kant-en-klaar
-
Europese Commissie overweegt belasting op ongezonde voedingsmiddelen
-
Dagelijkse augurk biedt verrassende gezondheidsvoordelen, vooral voor vrouwen