Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenten en kruiden kweken op strobalen

"Kijk, je ziet eigenlijk geen onkruid. En het lijkt of de producten ook iets harder groeien dan de producten in de vollegrond", zegt Tom Vinke tegen Omroep Zeeland. Bloemen, kruiden en groenten, allemaal gekweekt in moestuin 't Zilte Hof voor sterrenrestaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat. Tom Vinke, de zoon van chef-kok Edwin en gastvrouw Blanche Vinke, kweekt daar niet alleen in de vollegrond, maar ook op strobalen. Lees hier meer.

Publicatiedatum: