Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tank met verwerker op locatie oplossing voor organisch AGF-afval

OrganicTank is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op inzamelen, verwerken en verhandelen van organisch afval uit de AGF- sector. Het ingezamelde afval dient als ‘voeding’ voor de biovergister. In de vergister wordt met het organisch afval biogas opgewekt waarmee vervolgens weer elektriciteit wordt gemaakt. Op deze wijze wordt met het afval op duurzame wijze groene stroom opgewekt.

De inzameling wordt onder andere verzorgd door het opstellen van een tank met verwerker op de locatie van de klant waar het AGF-afval vrijkomt. Of dit nu over-datum product is, producten die niet aan de kwaliteitseisen voldoen, of afval afkomstig van snijkeukens, dit kan allemaal gestort worden in de verwerker die het in de tank pompt. Door het gebruik van een tank kunnen we lekvrij en vrijwel geheel geurvrij het afval opslaan, zonder dat er verdere handelingen aan te pas komen zoals het afvoeren en schoonmaken van bakken et cetera. Eenmaal gestort zorgt OrganicTank voor afvoer en verwerking en heeft de klant hier geen omkijken meer naar.

De verwerker kan zowel binnen en buiten het gebouw geplaatst worden, wat voor de klant maar de meest geschikte situatie is. Door de mogelijkheid de werking van de tank en de vullingsgraad hiervan op afstand te kunnen monitoren, weet OrganicTank precies wanneer de tank geleegd moet worden of dat er onderhoud aan de tank gedaan moet worden. OrganicTank beschikt over alle benodigde registraties om dit afval te mogen verwerken, vervoeren, inzamelen en te verhandelen.

"Graag zouden we in contact komen om te overleggen om te kijken hoe we op efficiënte en verantwoorde wijze uw afval kunnen verwerken. We denken graag mee in het vinden van oplossingen voor het organisch afval bij AGF-bedrijven", aldus Robert van der Bij.

Voor meer informatie:
Robert van der Bij
OrganicTank BV
Tel.: +31 (0)6 514 38 185
info@organictank.nl
www.organictank.nl

Publicatiedatum: