Groente & Fruit ‘Klein Westland’ bestaat 40 jaar

Tholen - Groente & Fruit ‘Klein Westland’ viert deze week hun 40-jarig bestaan. De eigenaren en broers Koos en Joost Schenkelveld zijn met hun tijd meegegaan. De winkel in Den Hoorn groeide uit van traditionele groentewinkel, met mooie kroppen sla en grote bloemkolen, tot een veelzijdige AGF-speciaalzaak die onder andere bekend staat om de lekkere huisbereide maaltijden.


Team Groenten & Fruit Klein Westland

“De maaltijden worden dagelijks vers bereid. We hebben een groot assortiment van maar liefst 40 soorten maaltijden, een aanbod dat door de jaren heen is meegegroeid, waarvan dagelijks 25 soorten in onze winkel te verkrijgen zijn,” vertelt Joost. De maaltijdservice gaat verder dan winkelverkoop, want voor mensen die niet zelf naar de winkel kunnen komen, heeft Klein Westland een maaltijdservice aan huis voor Delft, Den Hoorn en Schipluiden tegen een klein bedrag aan bezorgkosten. “Onze grootste doelgroep is de thuiswonende senior: mensen die nog wel thuis wonen maar niet de tijd, de rust of de mogelijkheid hebben om voor zichzelf te koken,” zegt Koos. Ook bezorgen ze fruitmanden die online besteld kunnen worden via de website.

Daarnaast biedt Klein Westland nog altijd een breed assortiment aan groenten en fruit, ook verse rauwkost, gesneden groenten, verse soepen, voorgebraden vlees en huisgemaakte toetjes met vers fruit aan. Leveranciers zijn Postuma AGF, Sierre AGF en voor de maaltijdcomponenten Deelen Verswaren, vertelt Joost.

Klein Westland is in 1983 opgericht door Koos, destijds 27 jaar, en zijn vrouw vrouw Annemiek. Zijn broer Joost die toen nog maar 14 jaar was, ging 5 jaar later op zijn 19e in de zaak aan de slag. Sinds 10 jaar zijn Koos en Joost samen eigenaars. De taken zijn duidelijk verdeeld. “Hij draagt de kisten en ik draag de verantwoording,” grapt Koos. Het 40-jarig jubileum laten ze niet onopgemerkt voorbij gaan. Vanaf vandaag t/m zaterdag 6 mei is het feest in Klein Westland. De grote voornamelijk vaste klantenkring wordt daarbij verrast met een leuke actie.

Klein Westland
Dijkhoornseweg 33
2635 EJ Den Hoorn
T: 015-2617297
www.kleinwestland.nl
info@kleinwestland.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.