Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Intelligente verpakkingen voor AGF-sector

Op Macfrut zal voor het eerst ook Plasgad, een Israëlisch bedrijf dat verpakkingen produceert, exposeren. We spraken met Patricia Marquiegui, marketingmanager voor Europa.

Wat is de geschiedenis van het bedrijf? 
Patricia Marquiegui (PM): Plasgad werd opgericht in 1982. Het bedrijf heeft twee productielocaties in Israël en een andere in de Verenigde Staten, Plasgad USA LLC. We zetten onze producten wereldwijd af. Daarvoor kunnen we een beroep doen op een distributienetwerk dat zich uitstrekt over 30 landen. We bieden oplossingen aan duizenden bedrijven. Plasgad Europa, een dochteronderneming van Plasgad Plastic Products, bedient het gehele Europese continent. Vanuit onze productiefaciliteiten en magazijnen in Valencia en dankzij ons uitgebreide netwerk van Europese partners bieden we duurzame en herbruikbare oplossingen aan onze Europese klanten.

Wat produceert het bedrijf? 
We ontwikkelen slimme, herbruikbare en recyclebare verpakkingsoplossingen voor specifieke opslag- en verzendbehoeften. Wij maken het mogelijk een breed scala aan producten economisch en duurzaam op te slaan en te vervoeren. Ons sterke punt is dat het ontwerp van onze producten altijd bijzonder is, waardoor onze klanten kunnen besparen op magazijnruimte, transport- en handlingkosten. We zoeken altijd naar logistieke uitmuntendheid in de specifieke processen en systemen van onze klanten. 

Wat zijn de meest recente innovaties? 
We hebben de modernste en meest duurzame vouwkrat op de markt ontwikkeld, de nieuwe PFV618 PRO. Het is een alle-terrein krat, geschikt voor elk export- en distributieverzoek, en is geschikt voor alle soorten geautomatiseerde systemen: van ontstapelaars en stapelaars tot tunnelwassers en elk type transportband. We hebben onlangs ook de pallets van de Logistic serie gelanceerd: PG1090 (120x100cm) en PG1080 (120x80cm), beide met een aantal aanpassings-mogelijkheden voor elk stellingsysteem en geautomatiseerd magazijn. Ze zijn ook geschikt voor gebruik in het veld. 

Wat vragen jullie klanten in de AGF-sector? 
Onze klanten, waaronder ook telers, zoeken naar veilige en betrouwbare verzend- en verpakkingsoplossingen, aangepast aan de specifieke kenmerken van hun producten. Ze hebben voedselveilige, op maat gemaakte oplossingen nodig die hun producten beschermen, hun kwaliteitsnormen waarborgen en verspilling verminderen.

Naar hoeveel markten exporteren jullie?
We exporteren naar landen over de hele wereld dankzij onze uitstekende partners, met wie we een relatie onderhouden die gebaseerd is op vertrouwen, respect en continue communicatie. Deze formule heeft ons in staat gesteld om bevredigende en duurzame relaties op te bouwen. We zijn op zoek naar duurzame relaties die een win-winsituatie opleveren.

Wat zijn momenteel de grootste logistieke problemen? 
De markt evolueert voortdurend en de internationale transportkosten zijn het afgelopen jaar gestegen. Aanpassing aan de onzekerheid op de markt en het vinden van efficiënte routes, partners en verpakkingen lijken essentieel om gezonde winstmarges te behouden. Wij geloven dat circulaire oplossingen uitgerust met IoT-technologie het heden en de toekomst zijn van verpakkingen en logistiek. 

Voor meer informatie:
Plasgad
Kibbutz Gadot Upper
Galilee 1232500 (Israël)
patricia@plasgad.com 
www.plasgad.com 

Publicatiedatum: