Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aankondiging nieuwe bedrijfsnaam 'Votech, a Duravant Company'

Fischbein International en Votech breiden uit in Reusel

Votech heeft de opening aangekondigd van de nieuwe locatie en het hoofdkantoor in Reusel, Noord-Brabant. Dit markeert de voltooide integratie van twee gerenommeerde spelers in de verpakkingssector, Fischbein International en Votech, die in 2021 samenkwamen door de overname van Votech door Duravant, een wereldwijde leverancier van apparatuur en automatiseringsoplossingen voor de sectoren voedselbewerking, verpakking en materiaalverwerking.

De fusie bracht meer dan 100 jaar verpakkingsexpertise samen en creëerde een portfolio van technologieën die het vermogen van het bedrijf om klanten te bedienen in een breed scala van eindmarkten, waaronder tuinbouw, diervoeding, groenten en fruit, ingrediënten, melkpoeders en andere industriële producten, uitbreidt.

Tegelijk met deze aankondiging onthulde het bedrijf zijn nieuwe bedrijfslogo en merkcampagne die de transformatie van de organisatie in een volledige leverancier van verpakkingsapparatuur weerspiegelt. "De namen Fischbein, Saxon en Votech, allemaal vertrouwde merken die bekend staan om kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, zullen in de markt blijven als Votech's familie van productmerken," aldus Erik Blom, onlangs benoemd tot managing director van Votech.

Het portfolio van Votech omvat 's werelds meest uitgebreide aanbod van sluitingstechnologieën en componenten voor naaimachines, koppen en systemen onder het merk Fischbein, sealtechnologieën onder het merk Saxon en vul-, zak-, palletiseer- en end-of-line oplossingen onder het merk Votech.

"Onze gecombineerde teams hebben bewezen meer waarde te kunnen leveren aan onze klanten met onze uitgebreide mogelijkheden om volledige turnkey automatiseringssystemen te ontwerpen, te produceren en te leveren. En we hebben een fundament gelegd voor ons bedrijf onder één visie en waardenpakket met een focus op onze klanten," aldus Blom.

Het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf huisvest engineering en productie onder één dak. "We zijn verheugd om onze klanten en partners te verwelkomen in onze onlangs uitgebreide 5.200 m2 grote hypermoderne faciliteit om onze technologieën, mogelijkheden en klantgerichte benadering van innovatie en geïntegreerde oplossingen te ervaren," aldus Rolf Michiels, hoofd projectverkoop van Votech. Het bedrijf heeft verkoop- en servicecentra in heel Europa en ondersteunt klanten op alle continenten rechtstreeks en via een netwerk van distributiepartners.

Voor meer informatie:
Eleni Yianas
Duravant
+1 630 635 3914
eleni.yianas@duravant.com 
www.duravant.com. 

Publicatiedatum: