Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
13 tot 21 mei 2023

Vlaamse partners organiseren weer Week van de Korte Keten

De Vlaamse provincies, de Vlaamse overheid, Steunpunt Korte Keten en VLAM organiseren dit jaar opnieuw de Week van de Korte Keten. Van 13 tot 21 mei 2023 wordt de korte keten onder de aandacht gebracht bij het grote publiek. De slogan van deze editie luidt '(h)eerlijk dichtbij'.

Doe mee
Wie als producent in de korte keten graag mee wil doen om de korte keten onder de aandacht te brenge, kan tussen 13 en 21 mei een leuke activiteit: een opendeurdag, een drive-in, een workshop, enz, organiseren. "Alles kan, van grote tot kleine acties."

De activiteit kan vooraf geregistreerd worden op de UiTdatabank met het label 'Lekker lokaal' of de tekst 'Week van de Korte Keten'. Zo komen de activiteiten op de website www.weekvandekorteketen.be terecht, de centrale communicatieplaats voor de Week van de Korte Keten. "De verschillende partners werken samen om deze bijzondere week bekend te maken bij het brede publiek."

Voor meer informatie:
Liliane Driesen
VLAM
+32 02 552 80 32
[email protected]    
www.vlam.be     

Publicatiedatum: