Primeale United benoemt Cinte Welsing-Swinkels als CCO

Cinte Welsing-Swinkels is onlangs aangetreden als CCO bij Primeale United.  Binnen deze rol zal zij verantwoordelijk zijn voor Marketing, Sales en Sourcing en het verder uitbouwen van de hernieuwde positionering van het bedrijf.

"Cinte is een zeer ervaren CCO met ervaring zowel binnen onze branche als daarbuiten", aldus Arno van Dongen. "Ik kijk enorm uit naar onze samenwerking. Onder leiding van Cinte zullen we onze partnerships met klanten nog verder intensiveren en onze boodschappen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en ons innovatief vermogen nog beter in de spotlights zetten."

Cinte licht toe: "De missie van Primeale United spreekt mij erg aan. Samen met onze klanten willen we zoveel mogelijk consumenten laten genieten van lekkere verse groenten. Primeale United streeft daarbij continu naar de meest duurzame oplossing. Ik ben er trots op dat ik daaraan kan bijdragen."

Voor meer informatie:
Primeale United
+31 (0) 880 – 644 000
yvanlier@primealeunited.com   
www.primealeunited.com     


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.