Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vooruitzichten Britse retail somber

Britse retailverkopen in februari gelijk na daling in januari, vooruitzichten somber
De Britse retail heeft zijn omzet in februari gestabiliseerd na een daling in januari, maar winkels verwachten dat de omzet in maart opnieuw zal dalen, omdat de stijgende kosten van levensonderhoud het beschikbare inkomen aantast. De handelsindex van de Confederation of British Industry (CBI) steeg van -23 in januari naar +2 deze maand. Een peiling van Reuters onder economen wees op een stand van -13. Maar een maatstaf voor de verwachte verkopen in de komende maand daalde van -15 naar -18.
Bron: reuters.com 

Despar Italia breidt netwerk uit met vijf winkels
In de afgelopen acht weken hebben vijf Despar-winkels in heel Italië hun deuren geopend, waaruit blijkt dat de leden van het retailer-consortium blijven investeren.
Bron: spar-international.com 

Zweden: ICA Gruppen publiceert jaarverslag 2022
Het jaarverslag 2022 van ICA Gruppen is nu beschikbaar. Het jaarverslag, waarin ook het duurzaamheidsverslag van ICA Gruppen is opgenomen, is beschikbaar als downloadbaar PDF-document. Daarnaast wordt een jaaroverzicht gepubliceerd met een bredere presentatie van de activiteiten van ICA Gruppen gedurende het jaar.
Bron: icagruppen.se 

VK: Sainsbury’s biedt werknemers mogelijkheid tot vierdaagse werkweek
Sainsbury's heeft werknemers de mogelijkheid geboden om vier dagen per week te werken om het personeel meer flexibiliteit te geven. Volgens The Times heeft het personeel van de supermarkt in zijn hoofdkantoren in Holborn, Coventry en Milton Keynes, alsmede in zijn distributiecentra en winkelmanagers in zijn 1.400 Britse winkels de mogelijkheid gekregen.
Bron: retailgazette.co.uk 

Noorwegen: Spar viert 30-jarig bestaan
Spar Noorwegen viert zijn 30-jarig bestaan en ter gelegenheid daarvan schreef de onafhankelijke Spar retailer Per Irgens Skerdal zijn vierde script over de reis van Spar door de decennia heen.
Bron: spar-international.com 

Tesco voltooit belangrijkste invoering van milieunormen met LEAF Marque-certificering voor alle groente- en fruittelers
Tesco heeft aangekondigd dat de introductie van de LEAF Marque-certificering een mijlpaal is. Al haar groente- en fruittelers in het Verenigd Koninkrijk zijn nu gecertificeerd volgens strenge milieunormen en streven naar voortdurende verbetering op het hele bedrijf op gebieden als klimaatbestendigheid, biodiversiteit, bodemgezondheid, uitstoot van broeikasgassen en ontbossing.
Bron: tescoplc.com 

Publicatiedatum: