Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Novelfarm beurs

Alternatieve teelttechnieken winnen terrein

Klein, hypergespecialiseerd, met een hoge mate van onderzoek en innovatie: zo kan Novelfarm worden beschreven, de Italiaanse beurs over hydroponics, aeroponics en vertical farming die vandaag haar laatste dag beleeft. Het tweedaagse evenement in Pordenone nodigt bedrijven uit de sector, technici en ondernemers uit die de traditionele teeltmethoden willen veranderen. 

Daniele Bertocchi van Greatit

"Een kleine, maar interessante beurs", zegt Daniele Bertocchi van Greatit, die met zijn Demetra-container voor vertical farming op de beurs aanwezig was. "Ik heb ondernemers gezien die ik al kende, maar ook veel nieuwe gezichten. Het creƫren van een netwerk van relaties is erg belangrijk."

Raffaello Montanari van C-Led

Dat vindt ook Raffaello Montanari van C-Led: "Elke beurs, hoe klein ook, biedt de mogelijkheid om het kennissennetwerk uit te breiden."

Woensdagochtend was de Italiaanse minister van Landbouw Lollobrigida aanwezig in de Acquafarm hal. Onder de bezoekers is er een behoorlijk aandeel buitenlanders. 

Federico Papini van Monti&C

Federico Papini van Monti&C werkt samen met verschillende bedrijven, waaronder Greatit: "Er zijn veel experts aanwezig. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de gesprekken en bijeenkomsten."

Martina Chiggio en Andrea Carloni van Nido

Nido presenteerde op de beurs haar bijgewerkte fertigatiebeheer-systeem. "We kunnen nu tot 10 kubieke meter water beheren, evenals systemen die slechts 10 liter nodig hebben. De veelzijdigheid is maximaal, evenals het gebruiksgemak", zegt Andrea Carloni. 

Publicatiedatum: