Nieuw Aardappelgemak

Jac van den Oord Potatoes introduceert conveniencelijn

"Consumenten willen graag pure, eerlijke, liefst onbewerkte aardappelen. Tegelijkertijd eisen ze gemak. Deze op het oog tegenstrijdige trends hebben we bij Jac van den Oord Potatoes gevangen in onze nieuwe lijn Convenience Potatoes. Een nieuwe loot binnen het bredere Jac van den Oord assortiment", aldus Leon van den Oord.

Uitgangspunt bij de Convenience Potatoes-lijn is de onbewerkte aardappel. Jac van den Oord creëert voorwaarden waardoor de consument tegelijkertijd een onbewerkt product en tóch gemak krijgt. Bijvoorbeeld door aardappelen op een bijzondere wijze te verpakken.

Convenience oftewel gemak komt bij Jac van den Oord in 2 “smaken”:

Snel
Steamers zijn aardappelen die met verpakking en al in de magnetron worden gezet. Een slim ventiel in de verpakking zorgt ervoor dat de aardappelen binnen ongeveer 7 minuten gaar zijn.

Easy
Roasters zijn verpakt in een aluminium ovenschaal. Het enige wat de consument hoeft te doen is de bijgeleverde marinade door de aardappelen roeren en de oven doet de rest. Roasters zijn beschikbaar in twee smaken: Provençal en Smokey BBQ.

"Bij Jac van den Oord Potatoes helpen wij bij het kiezen van de juiste aardappel, passend bij iedere aardappelwens. Dat doen we door aardappelen aan te bieden in de volgende categorieën:

En met de recente toevoeging van Convenience Potatoes maakt Jac van den Oord Potatoes het kiezen voor haar klanten en consumenten nog makkelijker", besluit Leon.

Voor meer informatie:
Jac van den Oord Potatoes
Verkoopteam - Robert & Sanne
Uilecotenweg 53
5324 JT  Ammerzoden
+31 (0) 73 599 9191
sales@jacvandenoord.nl   
www.jacvandenoord.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.