Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe verpakkingsrobot op Fruit Logistica

De markt is onstabiel, maar de AGF-sector is zeer veerkrachtig en weet zich telkens weer aan te passen. "Het is een sector van essentieel belang die in de huidige context veel investeringen aantrekt. Een context die digitalisering stimuleert en precies daarin kan ons bedrijf veel waarde toevoegen, aangezien we een breed scala aan oplossingen bieden voor de automatisering van processen. Dat zal ook blijken op de Fruit Logistica in Berlijn", zeggen ze bij Maf Roda. 

"In 2023 zullen bezoekers aan onze stand de grote vooruitgang op het gebied van robotica kunnen zien die onze innovatiecentra hebben gerealiseerd, vooral op het gebied van verpakkingen. Deze oplossingen maken het mogelijk om met inachtneming van meerdere parameters fruit te verpakken. Wat vroeger alleen handmatig kon worden uitgevoerd, kan nu, dankzij de introductie van computer vision, ook automatisch."

"Bij Maf Roda zijn we experts op het gebied van robotica. We zijn al geruime tijd bezig met robotica en we hebben een specifieke afdeling die werkt aan R&D-projecten. Zo hebben we al robots op de markt gebracht voor de verpakkingsindustrie. Deze robots verbeteren de efficiëntie en winstgevendheid van een verpakkingslijn en voorzien al meer dan tien jaar in een duidelijke behoefte om dit proces te automatiseren."

Momenteel heeft Maf Roda verpakkingsoplossingen voor appel, kiwi, perzik, nectarine en zal het in deze editie van Fruit Logistica haar noviteit voor citrus presenteren.

"Het assortiment robots voor fruitverpakking zal worden tentoongesteld op de stand van Maf Roda in hal 4.1, stand C10 D01, waar we iedereen uitnodigen die de precisie en efficiëntie van onze verpakkingssystemen wil komen testen."

"Op de stand kan de Pack Master Kiwi K1 in werking worden gezien, maar ook de Fast Pack Peach, die we ook in oktober op de Fruit Attraction hebben getoond, en de Line Pack 4R met de Uniway-kalibrator en het G7-kwaliteitssysteem. En daarnaast is er natuurlijk ook de lancering van de Pack Master Citrus."

Voor meer informatie:
Maf Roda
www.maf-roda.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.