Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

350 soorten groenten in kas Ferdinand en Anja in Groessen

"Sopropo is de gezondste groente die er is", zegt Ferdinand Eeuwes. Volgens hem is er niets zo gezond als de komkommerachtige groente, die normaal groeit in landen als Suriname en Bangladesh, maar óók in een kas in Groessen hangt. Er wordt zelfs gezond bier van gemaakt. Hoe gaat dat? Omroep Gelderland nam een kijkje in de kas.

Ferdinand is samen met zijn vrouw Anja eigenaar van Kwekerij de Groene Schuur in Groessen. In de kas hangen wel 350 verschillende soorten tropische en vergeten groenten. De kas wordt niet alleen gebruikt voor de kweek; het is ook mogelijk om er kookworkshops te volgen. Uiteraard over hoe je al deze bijzondere soorten klaarmaakt. Ferdinand heeft een opleiding gedaan tot voedingsadviseur en is naar eigen zeggen 'helemaal gek van smaken'.

Klik hier voor het hele artikel.

Publicatiedatum: