Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Merk Finò gespecialiseerd in venkel

"We willen dat ons product in het buitenland bekend wordt"

"Wij versterken onze posities in het buitenland, mede dankzij de opname van specifieke verkoopcijfers. Het doel is de aanwezigheid van onze Finò in heel Europa verder te vergroten." Dat zegt Marco Babbi, verkoopmanager van Caligari&Babbi, dat eigenaar is van het in venkel gespecialiseerde merk Finò. 

Vittorio Caligari en Marco Babbi

Nu het jaar ten einde is, blikt Babbi terug op de afgelopen maanden. "Ze zijn zeker niet gemakkelijk geweest," benadrukt hij, "maar dankzij onze organisatie en ons merk hebben we niet alleen onze posities behouden, maar zijn we ook gegroeid. We willen echter niet stoppen: ons doel is om ons merk in het buitenland te versterken, om rechtstreeks naar de grote winkelketens te gaan."  

Avondfoto van het hoofdkantoor

Babbi vervolgt: "Wat kunnen we doen voor de buitenlandse retail? Welke diensten hebben zij nodig? Hetzelfde als onze Italiaanse klanten? Wij kunnen een partner zijn voor elke behoefte, want ons bedrijf is zeer gespecialiseerd."  

En Babbi richt een directe uitnodiging aan buitenlandse handelaren: "Kom ons bezoeken in ons nieuwe pand, om zelf te zien hoe onze organisatie in elkaar steekt. Of, als u dat liever heeft, kunnen wij naar u toe komen. Het belangrijkste is een directe relatie, we willen u vertellen over onze ervaring van tientallen jaren en inzicht krijgen in wat u nodig heeft." 

Babbi zegt dat er in de week voor Kerstmis geen pieken in de vraag zijn geweest. "Alles bleef normaal. we hadden op het laatste moment een paar extra verzoeken, zelfs uit het buitenland. Verzoeken waaraan we dankzij onze structuur, ons personeel en onze organisatie zo goed mogelijk konden voldoen."

Voor meer informatie:
Caligari & Babbi srl
Via Pietà, 77
Savignano su Rubicone (FC)
+39 0541 942599
[email protected]
www.finocchioitaliano.com

Publicatiedatum: