Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lineage Logistics haalt $700 mln op

Lineage Logistics heeft aangekondigd dat het meer dan $700 miljoen aan eigen vermogen heeft opgehaald bij nieuwe en bestaande partners.

"Onze laatste kapitaalverhoging toont het vertrouwen van onze investeerders in het bedrijfsmodel van Lineage en ons bewezen vermogen om wereldwijd aan de vraag te voldoen, ondanks de macro-economische tegenwind, inflatiedruk en volatiliteit op de kapitaalmarkten," aldus Greg Lehmkuhl, directeur van Lineage. "We geloven dat we een bijzonder belangrijke verantwoordelijkheid hebben om te blijven investeren in nieuwe capaciteit op kritieke locaties, om niet alleen te helpen de verspilling en congestie in de wereldwijde voedselketen te verminderen, maar ook om onze klanten te helpen groeien."

Met het nieuwe kapitaal zullen meer dan 20 uitbreidingen met een totale waarde van meer dan $ 1,25 miljard worden voltooid, evenals twee nieuwe, volledig geautomatiseerde superhub-projecten in de belangrijkste distributiemarkten in Zuid-Californië en het noordoosten. In totaal vertegenwoordigen deze projecten meer dan 700.000 nieuwe palletlocaties en een toename van 7% van de wereldwijde capaciteit van Lineage. De kapitaalverhoging volgt op Lineage's vorige financieringsronde van $1,7 miljard, die werd aangekondigd in januari 2022. Met de laatste financieringsronde komt het totale opgehaalde eigen vermogen sinds januari 2020 op $ 6,7 miljard.

Publicatiedatum: