Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tesco geeft gratis kerstgroenten weg

Italiaanse hypermarkten krimpen om dalende omzet tegen te gaan
Italiaanse grootwinkelbedrijven krimpen hun hypermarkten in nu de verkoop steeds meer verschuift naar discounters en het online kanaal. De regionale coöperatie Coop Lombardia doet precies dat met haar 14 hypermarkten, waar de ruimte wordt teruggebracht tot minder dan 5.000 m2. De voorzitter van Coop Lombardia, Daniele Ferré, wees er tegenover het dagblad Il Sole 24 Ore op dat de hypermarkten 12% van hun omzet in waarde en marktaandeel hebben verloren aan discounters en het online kanaal.
Bron: esmmagazine.com 

Lidl brengt voedselafval-'reddingszakken' naar Zwitserland
Na een succesvolle implementatie in andere landen heeft Lidl nu zijn 'rette mich'-zakken geïntroduceerd in winkels in heel Zwitserland in een poging om voedselverspilling tegen te gaan. De zakken worden tegen gereduceerde prijzen verkocht en zijn gevuld met groenten en fruit die niet voldoen aan de door de retailer gestelde visuele eisen, maar die nog perfect geschikt zijn voor consumptie. De zogenaamde "reddingszakjes" worden verkocht tegen een eenheidsprijs van € 5.
Bron: esmmagazine.com  

VK: Tesco geeft gratis kerstgroenten weg in winkels
Tesco geeft deze kerst gratis wortelen voor Rudolph om kinderen te helpen de rendieren van de Kerstman te voeden. Shoppers kunnen de favoriete snack van het magische rendier gratis ophalen van 20 december tot kerstavond.
Bron: mirror.co.uk 

VK: EatPlanted-producten op voorraad in slagerijafdeling van Morrisons
Eatplanted, dat op het Europese vasteland onder de naam Planted opereert, heeft aangekondigd dat het zijn eerste grote notering bij een nationale retailer heeft binnengehaald. Op 26 december worden drie Eatplanted-producten geïntroduceerd op de slagerijafdeling van Morrisons, de op vier na grootste supermarktketen in het Verenigd Koninkrijk. De producten die in Morrisons worden geïntroduceerd onder een twee-voor-€ 5,72- promotie zijn: eatplanted. kip Original 160g; eatplanted. kebab Original 160g; eatplanted. pulled BBQ 160g. De producten zijn gebaseerd op een combinatie van eiwitten uit erwten, zonnebloemen en haver die volgens Eatplanted alle essentiële aminozuren bevat.
Bron: vegconomist.com 

“Daily” supermarktketen opent 50 nieuwe filialen in Georgische regio's tegen eind 2023
De Georgische supermarktketen Daily, die vooral in West-Georgië vertegenwoordigd is, is van plan om met steun van de Bank van Georgië en de EBRD tegen eind 2023 50 nieuwe filialen te openen. Volgens de onlangs door Daily met de Bank van Georgië en de EBRD ondertekende partnerschapsovereenkomst bedragen de totale kosten van het project meer dan € 3,8 mln, die volledig zullen worden gebruikt om nieuwe winkels te openen, aldus de Bank van Georgië.
Bron: east-fruit.com 

VK: Zapp werkt samen met Deliveroo voor bezorging in het centrum van Londen
Zapp is een samenwerkingsverband aangegaan met Deliveroo, waardoor klanten in het centrum van Londen de catalogus van Zapp rechtstreeks via de app van Deliveroo kunnen bestellen.
Bron: chargedretail.co.uk 

VK: Tesco klanten kunnen kerstgroenten krijgen voor 21c en 63% korting op last minute cadeaus
Tesco biedt hun Clubcard-leden dit jaar essentiële kerstartikelen voor een appel en een ei. Sommige van de gebruikelijke groenten kosten niet meer dan € 0,21. Het gaat om broccoli, spruiten, pastinaak, aardappelen en wortelen.
Bron: lancs.live  

Publicatiedatum: