Trofi Pack verlengt co-sponsorschap met twee seizoenen

Trofi Pack heeft het co-sponsorschap met Sparta Rotterdam voor twee seizoenen verlengd. Harry van der Hout, Directeur van Trofi Pack, tekende deze week voor de verlenging van de samenwerking tot en met het seizoen 2024-2025. Het co-sponsorschap, van kracht sinds 2018, werd de afgelopen jaren al meerdere malen verlengd. Ook dit seizoen hebben beide partijen in een relatief vroeg stadium een akkoord bereikt om met elkaar de volgende stap te zetten.

Harry van der Hout vertelt namens Trofi Pack over de verlenging van het co-sponsorschap: "Het maakt ons enorm trots dat we nog minimaal twee seizoenen ons logo mogen verbinden aan het mooiste tenue van Nederland. Ook vorig jaar, toen de wereld er rond deze periode heel anders uit zag, spraken wij met volle overgave ons vertrouwen in de club uit. Dat doen we nu, in tijden dat het sportief gelukkig weer aardig voor de wind gaat, nogmaals. We kijken (vanuit onze loge) enorm uit naar de tweede seizoenshelft, de komende jaren en alle mooie momenten die dit met zich mee gaat brengen."

Dave van der Meer, commercieel manager van Sparta, met zijn reactie namens de Kasteelclub: "We zijn enorm verheugd dat we met Trofi Pack de overeenstemming hebben gevonden om het co-sponsorschap open te breken en voor een 5e en 6e seizoen op rij te verlengen. We hebben de afgelopen jaren van dichtbij mee mogen maken hoe continue ontwikkeling en innovatie er toe geleid hebben dat Trofi Pack hard is gegroeid en daarbij enorm succesvol is geworden. Dat verhaal inspireert ons en daar willen we graag mee geassocieerd worden. Want Sparta deelt deze ambities. Met het krachtige signaal om het co-sponsorschap te verlengen geeft Trofi Pack aan te geloven in deze gedeelde ambities en het onderstreept daarmee nog maar eens haar loyaliteit en clubliefde voor Sparta Rotterdam."

Voor meer informatie:
Trofi Pack
Harnaschdreef 10
2635 BT Den Hoorn
0174 - 26 61 00
info@trofipack.nl  
www.trofipack.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.