Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollandse Watermeloen beste product van het jaar in de categorie AGF

In de verkiezing 'Beste Product van het Jaar Nederland' die sinds 2014 jaarlijks wordt georganiseerd is de Hollandse Watermeloen in de AGF-categorie als beste uit de bus gekomen. De verkiezing is een initiatief van Q&A en wordt in samenwerking met Consumer Contest Company georganiseerd.

Consumenten konden de watermeloen al kopen bij PLUS supermarkten. "Bij PLUS houden we van goed eten. En goed eten komt van dichtbij. Daarom hebben we afgelopen zomer de Hollandse watermeloen geïntroduceerd. Een prachtproduct uit een mooie ketensamenwerking tussen de veredelaar BASF's vegetable seeds business (Henri van Hassel), teler De Bakker Westland (begeleid door Bernhard Nanninga), Hollander Barendrecht en PLUS Retail. En dat heeft de klant gezien, geproefd en gewaardeerd.

Een kroon op een succesvol AGF-jaar vol met mooie stappen op assortiment, kwaliteit, promotie en duurzaamheid. Met dank aan collega’s Aimy Dekker, Bente van Vliet, Dave Kanters, Esther Northausen, Marijn Hilbrink, collega’s van Hollander Barendrecht, leveranciers en niet te vergeten de AGF-toppers in de PLUS winkels", aldus een trotse Arnold Kreukniet, category-manager AGF bij PLUS.

Bron: Beste product van het jaar, LinkedIn

Publicatiedatum: