12 januari, 14:30 uur

Feestelijke opening van de nieuwe reinigingslocatie HB-rts

In het voorjaar van 2021 tekende HB RTS een huurovereenkomst voor de verhuizing van haar reinigingslocatie in Bleiswijk. Na de oplevering van het nieuwe pand in de zomer van 2022 heeft HB de activiteiten recent verhuisd. Op de nieuwe locatie beschikt het bedrijf over een hal van ruim 17.000 m2 waar diverse emballage typen gereinigd kunnen worden.

"Naast CBL kratten reinigen we hier ook H1 pallets en dient deze locatie als depot voor EPS. We hebben de verhuizing gefaseerd uitgevoerd. In de eerste fase is de EPS lijn verhuisd, daarna volgde de CBL lijn. In de periode dat de CBL lijn verhuisd werd, hebben we onze klanten om kunnen leiden via onze andere locaties in Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Holten. We willen onze klanten bedanken voor hun flexibiliteit in deze periode. Daarnaast willen we ook de collega’s van de andere locaties bedanken die een belangrijke bijdrage hebben geleverd om dit mogelijk te maken", aldus Ronald Kloppert.

Op 12 januari zijn geïnteresseerden  van harte welkom bij de feestelijke opening van de nieuwe reinigingslocatie.
Aanvang: 14:30 uur. Graag vooraf aanmelden via informatie@hb-rts.com.  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.