Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stabiele prijs voor Xiuwen Guichang kiwi's

De verkoop van Xiuwen Guichang kiwi's is dit seizoen de laatste fase ingegaan en de algemene prijs is relatief stabiel in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. "Onder invloed van de algemene marktomstandigheden is de huidige verkoopsituatie niet optimistisch en zijn de dagelijkse leveringen beperkt. Nu Nieuwjaarsdag en het Lentefeest naderen zal het festivaleffect de markt tot op zekere hoogte opdrijven," zegt Wu Shaoxin van Guizhou Guirenguo Organic Agriculture Development in een recent gesprek met FreshPublishers.

"Wij leveren Xiuwen Guichang kiwi's. Dit ras heeft een groen hart, een sterke geur, een matig zoete en zure unieke smaak en vooral een unieke vorm, waar verkopers de laatste jaren dol op zijn. Terugkijkend op dit teeltseizoen zijn de algemene marktprestaties nog steeds bevredigend. Met de aanpassing van het preventie- en controlebeleid inzake Covid in de latere periode zal de logistiek relatief vlot verlopen, wat de afzet van kiwi's zeker geleidelijk zal bevorderen."

Op 11 december werd de jaarlijkse conferentie van de National Kiwifruit Alliance en Yangling Demonstration Area Kiwifruit Alliance in 2022 met succes gehouden in het Yangling International Tennis Center in Shaanxi. Dat ging zowel online als offline. Tijdens de proeverij beoordeelden 20 juryleden 72 monsters en 23 variƫteiten uit 15 provincies en steden in het hele land en 3 bedrijven wonnen speciale prijzen, waaronder Guizhou Guirenguo Organic Agriculture Development.

Nu Nieuwjaar en het Lentefeest naderen zal de afzet van Xiuwen Guichang kiwi's een kleine piek beleven. Guizhou Guirenguo Organic Agriculture Development zal ook gratis proefacties en "aankoop + weggeefacties" organiseren om nieuwe en oude klanten te belonen voor hun steun aan de National Kiwi Special Award die Guirenguo kiwi's hebben gewonnen.

Voor meer informatie:
Wu Shaoxin
Guizhou Guirenguo Organic Agriculture Development Co., Ltd. 
+86 139 8401 5432 
[email protected]  

Publicatiedatum: