Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Potato Corner' opent eerste winkel in Londen

Het Filipijnse merk Potato Corner blijft internationaal uitbreiden met de opening van zijn eerste winkel in Londen. Potato Corner, dat bekend staat om zijn speciale frietproducten, opende op 10 december zijn eerste winkel in Groot-Brittannië in de Medz Corner Food Court in Kensington High Street.

De feestelijke opening werd bijgewoond door de Filipijnse zaakgelastigde van de ambassade, Rhenita Rodriguez. Zij feliciteerde franchisenemer Wildfredo Ventura met de nieuwe onderneming en sprak de hoop uit dat de opening de eerste van vele zal zijn voor het lokale frietmerk in Groot-Brittannië.

Afbeelding: Facebook.com

Naast Londen heeft het merk van eigen bodem winkels in de Verenigde Staten, Panama, Thailand, Cambodja, Indonesië, Myanmar, Hongkong, Saoedi-Arabië, Australië, China en Singapore. Onlangs opende het een winkel in Canada. Het heeft meer dan 1.000 winkels op de Filipijnen.

Bron: interaksyon.philstar.com

Publicatiedatum: