Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In februari start seizoen "vulkaanpruimen"

"Velen noemen de citroenpruim nog steeds de vulkaanpruim omdat het lijkt alsof er lava langs de zijkanten naar beneden stroomt wanneer de rode kleur tevoorschijn komt", aldus verkoopmanager Carl Immenhausen. "De schil van deze citroenpruim bloost als ze rijpen, dus je hoeft niet te raden wanneer je ze moet eten."

Oppy vertegenwoordigt de grootste citroenpruimenoogst die naar Noord-Amerika wordt gebracht en start het pruimenseizoen met deze specialiteit in de eerste week van februari tot half maart. Beperkte hoeveelheden zullen aan de oostkust aankomen voor een selecte nichemarkt.

Genoemd naar hun oogstkleur, niet naar hun smaak, zijn citroenpruimen traanvormig, zoet van smaak en sappig.

"Het is een leuke en weer eens een andere soort pruim om mee naar huis te nemen. Consumenten vinden het prachtig om te zien hoe ze van geel naar rood verkleuren en genieten tijdens de wintermaanden van een unieke zomerse smaak", aldus Immenhausen.

De verpakking is verpakt in een opvallende zak van één pond en bevat een overzicht van het rijpingsproces om klanten te informeren en te stimuleren om dit unieke stuk fruit te proberen.

Voor meer informatie:
Kelsey Van Lissum
Oppy
Tel: +1 604 461 6779
[email protected]      
www.oppy.com   

Publicatiedatum: