Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedrijfsresultaat Colruyt -41,6%

Supermarkt moedigt Poolse consumenten aan om voor Kerst klasse II groenten te kopen
Supermarktketen Lidl heeft een campagne opgezet om klanten aan te moedigen "groenten een kans te geven" door minder dan perfect gevormde groenten te kopen voor een gereduceerde prijs in de aanloop naar de Kerst. "Ze zien er anders uit maar smaken hetzelfde," zegt Lidl in een advertentie waarin de aangeboden wortelen, knolselderij en rode bieten te zien zijn. "Verspil geen eten en steun de Poolse telers voor de Kerst."
Bron: notesfrompoland.com 

Carrefour introduceert Atacadão-format in Europa
Carrefour legt de laatste hand aan de Europese introductie van zijn hard discount cash-and-carry merk Atacadão, dat al verkrijgbaar is in Brazilië en Marokko. De voorzitter van de Franse distributiegroep, Alexandre Bompard, bevestigde onlangs plannen om het nieuwe winkelmodel in Frankrijk vanaf de herfst van 2023 te testen. Volgens Franse media zou de eerste Atacadão winkel kunnen openen in Seine-Saint-Denis, waar een bestaande Carrefour hypermarkt zou worden overgezet naar het cash-and-carry format geïmporteerd uit Brazilië.
Bron: esmmagazine.com 

Portugal: Union Investment neemt Continente Colombo hypermarkt in Lissabon over
Het Duitse fonds Union Investment heeft voor een niet nader genoemd bedrag de hypermarkt Continente Colombo van levensmiddelenhandel Sonae MC in Lissabon, Portugal, overgenomen. De aankoop zal worden toegevoegd aan de portefeuille van het institutionele open-end vastgoedfonds UniInstitutional European Real Estate, aldus Union Investment in een verklaring.
Bron: esmmagazine.com 

Bedrijfsresultaat Belgische supermarktketen Colruyt daalt
De Belgische supermarktketen Colruyt rapporteerde een operationele winst van € 123 mln voor de zes maanden tot 30 september, een daling van 41,6% op jaarbasis, als gevolg van de hoge inflatie en aanzienlijke kostenstijgingen.
Bron: reuters.com 

VK: Dole Sunshine onthult nieuw plantaardig dessert
De Dole Sunshine Company heeft de komst aangekondigd van haar nieuwe Fruit & Cream assortiment dat fruit combineert met een plantaardige crème. Verkrijgbaar in twee smaken, appel & kaneel en perzik & vanille, de producten hebben een RRP van € 2,90 voor een pak van vier.
Bron: kamcity.com 

Portugal: Lidl opent eerste universiteitscampuswinkel
Lidl Portugal heeft zijn eerste winkel op een universiteitscampus geopend als onderdeel van een verbintenis om het gebouw te herontwikkelen en de campus open te stellen voor de gemeenschap. De winkel van 1.400 m2 op de universiteitscampus van de Faculteit Wetenschap en Technologie van de Nieuwe Universiteit van Lissabon, Portugal, is ontworpen om een comfortabele winkelervaring te bieden in een lichte en functionele ruimte, met een ultramodern architectonisch ontwerp. In de winkel kunnen consumenten genieten van o.a. vers geperst, natuurlijk sinaasappelsap.
Bron: esmmagazine.com 

Nederlands parlement wil verbod op grote kortingen op levensmiddelen
Een meerderheid in het Nederlandse parlement wil enorme kortingen op levensmiddelen aan banden leggen. Ze vinden die onaanvaardbaar en willen een verbod, zoals dat al geldt voor alcohol.
Bron: retaildetail.eu

Publicatiedatum: