Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Marokkaanse citrus en paprika's populair"

Om meer te weten te komen over de trends in december op de exportmarkt voor groenten en fruit in Agadir (Marokko), spraken we met Soufiane Barkache, verkoopdirecteur van Agadir Fraiche fruit. Het bedrijf exporteert alle soorten groenten en fruit.

"Ons citrus en paprika's zijn op het moment het meest populair. De meeste klanten vragen om merkloze verpakkingen", vertelt Barkache.

Wat de bestemmingen betreft legt Barkache uit: "Wij exporteren naar Europa en het Midden-Oosten. De laatste tijd zien we een sterke vraag vanuit Saoedi-Arabi├ź en een toename van de activiteiten met klanten uit de Emiraten. Onze traditionele klanten zijn nog steeds aanwezig in Spanje, Frankrijk, Polen en de Rotterdamse haven.

Barkache voegde eraan toe dat zijn bedrijf zeer geïnteresseerd is in de Russische markt, en bereid is Russische klanten te benaderen zoals zijn concurrent in Agadir.

Qua volume heeft Agadir Fraiche Fruit sinds het begin van het seizoen in september 35 zendingen gedaan, iets meer dan 550 ton. Barkache verzekerde dat "de kwaliteit van de verschillende producten die zij uitvoert zeer tevredenstellend is".

Voor meer informatie:
Soufiane Barkach
Agadir Fraiche Fruit
Tel : +212653482141
[email protected]

Publicatiedatum: