Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cursus Fruit & Kwaliteit van start in januari 2023

Voor iedereen werkzaam in de fruitsector en die op zoek is naar meer kennis van hard-, zachtfruit en exotisch fruit, start op 12 januari de cursus Fruit & Kwaliteit. De lesdagen zijn op 12, 19 en 26 januari en vinden plaats op de Fruit Tech Campus. 

In drie dagdelen maken de deelnemers kennis met alle basiskenmerken van een product. "Exotisch, zacht- en hardfruit hebben ieder hun eigen gebreken en kwaliteitsstandaarden. Om hier goed mee te kunnen werken, is passende kennis en kunde noodzakelijk."

"De kwaliteit van fruit is bepalend voor een gezond en goed product. Wat betekent kwaliteit en hoe zet zich dit om tot een marktconform product? Waar moet men op letten als je werkzaam bent in de fruitsector, wat zijn de basis zaken die men moet kennen? Tijdens de cursus Fruit & Kwaliteit komen alle aspecten van de keten en het productproces aan bod. Zo leert men onder meer waarom en welke kwaliteitsstandaarden er gehanteerd worden, het belang van goede hygiëne en welke invloed menselijk handelen heeft. Onder leiding van vakspecialisten maakt men daarnaast ook kennis met de teelt, de oogst en het sorteer- en verpakproces, marktinzicht net zoals bijbehorende labels & merken. "

Duur: 3 dagdelen (middag)
Data: 12, 18 en 26 januari van 13 tot 17 uur (let op! nieuwe data)
Locatie: Fruit Tech Campus, Geldermalsen
Cursusprijs: €700,- excl. btw.

Aanmelden kan hier

Voor meer informatie:
Fruit Tech Campus
[email protected]   
www.fruittechcampus.nl     

Publicatiedatum: