Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Transportbedrijven Jan de Waal en Jan Deckers bundelen krachten

De transportbedrijven Jan de Waal en Jan Deckers gaan per 1 januari 2023 intensief samenwerken. Door de schaalvoordelen kunnen zij gezamenlijk nog beter voldoen aan de wensen en eisen van de markt.

Afgelopen zaterdag (10 december 2022) hebben de directeuren van Jan Deckers Jr.en Jan de Waal Groente- en Fruittransport  hun werknemers van de ontwikkeling op de hoogte gesteld.  Beide partijen hebben jarenlange ervaring als logistiek dienstverlener en een hoge mate van expertise opgebouwd. Ze vullen elkaar aan met verschillende logistieke diensten als het gaat om geconditioneerd transport en opslag in de food sector. Er wordt al regelmatig samengewerkt. De bedrijven zijn nu tot de conclusie gekomen dat ze bij elkaar passen en elkaar op een efficiënte manier structureel kunnen aanvullen. In combinatie met de ontwikkelingen in de sector, hebben de directies besloten de strategische samenwerking te intensiveren.

De transportbedrijven Jan Deckers (gevestigd in Ammerzoden) en Jan de Waal (gevestigd in Bleiswijk) blijven zelfstandig naast elkaar bestaan. Dat gebeurt onder hun eigen naam, kleur en identiteit. De samenwerking heeft geen gevolgen voor zowel het personeel als de directie. Ook voor klanten verandert er niets, zij blijven klant bij de organisatie waar zij ook nu hun diensten afnemen.

Jan Deckers Jr., directeur en eigenaar van Jan Deckers Jr. is positief gestemd: “Met Jan De Waal delen we dezelfde kernwaarden en bedrijfsfilosofie. We kijken ernaar uit om samen de activiteiten uit te breiden. Daarbij zien we veel kansen: door strategisch met elkaar samen te werken, zijn er gezamenlijk dagelijks circa 120 vrachtwagens (zowel eigen vrachtwagens als eigen rijders/charters) beschikbaar om onze klanten te bedienen. Dit in combinatie met de op- en overslagmogelijkheden in Ammerzoden en Bleiswijk, maakt dat onze klanten optimaal bediend kunnen worden.”

Rob van Dommelen en Rico Ligthart Schenk zijn beiden eigenaar van Jan de Waal Groente- en Fruittransport en voeren samen de directie. Volgens hen biedt de samenwerking veel groeimogelijkheden. “Door het bundelen van kennis, krachten en netwerken kunnen we efficiënter en flexibeler logistieke diensten verzorgen voor onze klanten. Daarnaast zal een goede samenwerking zorgen voor efficiëntere processen. Dit gaat voordelen opleveren voor onze medewerkers én onze klanten.”

Voor meer informatie:
Jan Deckers Jr. 
Jan Deckers
06-53828081
[email protected] 
www.jandeckersjr.nl

Jan de Waal Groente- en Fruittransport
Rico Ligthart Schenk
06-43602025
[email protected]
Rob van Dommelen
06-43602034
[email protected]
www.jandewaaltransport.nl 

Publicatiedatum: