Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe, centrale locatie voor Wille Donker advocaten

In het najaar is Wille Donker advocaten verhuisd naar een fris en modern bedrijfspand aan de N11 bij Bodegraven: op een figuurlijke steenworp afstand van de vorige vestiging en nóg centraler in de Randstad. Het advocatenkantoor, met een gespecialiseerde branchegroep AGF, is op deze locatie goed bereikbaar via de nabije snelwegen naar Alphen aan den Rijn, Gouda, Utrecht, Rotterdam en Leiden.

Passend bij groei
De verhuizing is een logische stap, gezien de groei die Wille Donker doormaakt. Het kantoor, dat bijna 50 jaar geleden werd opgericht, kent een goede mix van ervaren advocaten en nieuwe aanwinsten. In de huidige arbeidsmarkt is het moderne pand een effectief instrument om bestaande en nieuwe krachten aan Wille Donker te binden, vertelt Henk-Jan Ligtenberg: "Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit de hele Randstad en het heeft een aantrekkelijke uitstraling. Dat spreekt veel collega’s aan. We vinden het belangrijk dat dit een plek is waar cliënten zich welkom voelen en waar collega’s graag willen zijn. In ons vak heb je focus en concentratie nodig, terwijl je ook samenwerking en kennisuitwisseling wilt faciliteren. Hier is beide mogelijk, dankzij de combinatie van ruime werkplekken en gevarieerde ontmoetings- en overlegruimten."

Thuis in de AGF-branche
Om de uitgebreide klantenkring in de AGF-sector te bedienen, heeft Wille Donker een specifieke branchegroep in het leven geroepen. De advocaten die hierin werkzaam zijn, hebben veel ervaring en expertise opgebouwd van de context en de markt waarin AGF-ondernemers actief zijn. Dat stelt hen in staat om op maat te adviseren en procederen, zowel nationaal als internationaal, en dan met name op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en handelsrecht. "Dit is een branche waarin snelheid geboden is. Dat zie je ook terug aan het type ondernemer: no-nonsense, daadkrachtig en duidelijk. Dat spreekt mijzelf ook aan. Als advocaat maken wij onze aanpak op maat, met heldere taal en dito adviezen." Dat het voor de AGF-sector een roerige tijd is, merken ze bij Wille Donker ook, aldus Ligtenberg: "De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, de politieke onrust is van invloed op de wereldmarkt, de inflatie neemt toe en de energieprijzen stijgen tot recordhoogten. Juist nu kan een goede samenwerking tussen klant en advocaat haar waarde bewijzen."

Van harte welkom
Om die meerwaarde te ervaren, zijn cliënten van harte welkom in Bodegraven, al komen de advocaten nog liever bij ondernemers over de vloer. Ligtenberg besluit: "De ene ondernemer is de andere niet, en ieder heeft zo z’n eigen aanpak, z’n eigen zorgen en z’n eigen successen. Bij Wille Donker vinden we het belangrijk om daarvan op de hoogte te zijn, zodat ons juridische advies naadloos aansluit bij de onderneming en de ondernemer daarachter."

Voor meer informatie:
Wille Donker advocaten
Klipperaak 201
2411 ND Bodegraven
[email protected] 
www.willedonker.nl 

Publicatiedatum: