Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michelle den Boer

Terug in AGF! Deze week ben ik een nieuwe interim opdracht gestart bij Fairtrasa® waar ik als Marketing Manager het team zal versterken met het doel de internationale marketing en communicatie activiteiten te professionaliseren.

 


Als social enterprise is Fairtrasa een ware pionier in haar vakgebied. Ooit het eerste bedrijf dat fairtrade avocado's op de markt bracht, nu uitgegroeid tot één van de grootste biologische en fairtrade fruit exporteurs van Latijns-Amerika.
 
Fairtrasa teelt, importeert en exporteert. Het traint en ondersteunt. Fairtrasa staat écht aan de zijde van kleine fruittelers om te helpen armoede achter zich te laten, ecosystemen te herstellen en telers te helpen hun landbouwpraktijken toekomstbestendig te maken. Regeneratieve teelt is het kloppende hart van het bedrijf om positieve impact maken: voor ecologische, sociale én economische winst.
 
Fairtrasa levert haar fruit aan meer dan 160 klanten in Europa en Noord-Amerika inclusief de beste EU supermarktketens, alsmede service providers, groothandels en online retail.

Bedankt voor het vertrouwen Franklin Ginus! Ik kijk er naar uit om weer te gaan samenwerken.
 
#merkactivatie #interimmarketeer # #marketing fairtrade #agf #rethink

Publicatiedatum: