Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aldi opent buurtwinkel in Brussel

Aldi België heeft in Brussel de eerste buurtsupermarkt geopend. Een primeur, want het gaat om de allereerste compacte Aldi-winkel in België. "Dit betekent een kleiner winkeloppervlakte dan normaal, maar door de beschikbare ruimte slim te benutten kunnen onze klanten rekenen op het volledige ALDI-aanbod, met veel aandacht voor verse groenten en fruit. De nieuwe winkel is voorzien van CO₂-koeling, ledverlichting en een groendak", aldus het persbericht.

De komende jaren gaat ALDI meer investeren in de Brusselse regio door te bouwen op maat van Brussel. "We kiezen daar onder andere voor compacte winkels wanneer de locatie het vereist en voor gemengde projecten waarbij we onder andere huisvesting integreren. Bovenop de winkel in Elsene bevinden zich bijvoorbeeld 150 studentenkotten. Op die manier zijn we de buurtsupermarkt bij uitstek!"

De nieuwe winkel ligt aan de Kroonlaan te Elsene, Brussel. 

Bron: Aldi

Publicatiedatum: