Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roel Wellner Fruit verwerft exclusieve verkooprechten Lola appel

Op dinsdag 15 november jl. heeft Roel Wellner Fruit uit Est getekend voor de exclusieve verkooprechten van het appelmerk Lola. Lola is een duurzaam geteelde, lekkere appel van Nederlandse bodem. Met Lola kan Roel Wellner Fruit voorzien in een conceptappel van dichtbij van goede kwaliteit en voldoende kwantiteit.

Volgens Roel Wellner Fruit zijn er grote mogelijkheden om Lola als merk naast Maribelle in de markt te zetten. "Met Lola kunnen wij de klant exclusiviteit bieden voor een typisch Hollandse appel en dat is uniek", zegt René Wellner. "Er is behoefte in de markt – vooral in de retail – voor een conceptappel van “dichtbij”. Met Lola hebben we die in voldoende kwantiteit én kwaliteit in huis. Een lekkere Hollandse appel met een uitstekende shelf live en die in Nederland door fruittelers duurzaam te telen is. Wat wil je nog meer?"

De komende weken gaat René Wellner zich richten op de vermarkting van Lola en zal hij ook in gesprek gaan met geïnteresseerde partijen voor dit appelmerk.

Voor meer informatie:
René Wellner
Roel Wellner Fruit
06 55 175 169
[email protected] 
www.lola-appel.nl 

Publicatiedatum: