Silvia Piezzi, Cesil Import&Export:

"Komende weken volop aanvoer Peruaanse limes"

Tholen - Voor veel mensen in de Hollandse fruithandel is Silvia Piezzi geen onbekende. De Argentijnse onderneemster werkte jaren op het Barendrechtse handelscentrum met het bedrijf Cesil Import & Export en is de laatste jaren hoofdzakelijk vanuit Argentinië actief met de export van Latijns-Amerikaans fruit.

"Momenteel zijn we druk met de export van Peruaanse limes. Ik  verstuur wekelijks zo'n vijf containers en Davis Europe zorgt voor de verkoop vanuit Nederland", vertelt Silvia.

Het gros van het limesaanbod is vooralsnog afkomstig uit Brazilië en Mexico, maar volgens Silvia kunnen de Peruaanse limes zich op kwaliteitsgebied goed onderscheiden op de markt.

"De markt is momenteel goed. We verkopen de limes onder ons eigen merk Celestéé en we zien dat klanten echt terugkomen op deze grasgroene limes."

Onze leverancier heeft 200 hectare aan limes die we jaarrond kunnen leveren. Ideaal om Nederland de komende tijd van het nodige vitamine C-gehalte te voorzien", besluit Silvia.

Voor meer informatie:
Silvia Piezzi
Cesil B.V.
Gebroken Meeldijk 66
2991 VD Barendrecht
forever4f@hotmail.com
minona@minona4f.com  
www.minona4f.com

Davis Europe
Edward Koemans
Handelsweg 200
2988 DC Ridderkerk
Tel: 088-2665555
Mob: 06-23667149
info@davisworldwide.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.