Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NL-Services neemt nieuwe combinatie in eigen huisstijl in ontvangst

In samenwerking met huistransporteur Koos van Gaalen transport is er een trailer voorzien van de huisstijl van NL Services. "De combinatie ziet er fantastisch uit en zal zeker opvallen in zijn dagelijkse ritjes door het Westland."


v.l.n.r: Arco van Gaalen, Giel van Maarsenveen en Henri van Schenk Brill

Op dinsdag 28 november was de officiële overdracht. Arco van Gaalen, directeur van Koos van Gaalen transport, heeft de nieuwe combinatie hoogstpersoonlijk afgeleverd bij het bedrijfspand in Hoek van Holland. Daar werd deze dankbaar in ontvangst genomen door de directeuren Giel van Maarsenveen en Henri van Schenk-Brill. 

Na de start in mei van dit jaar is het een orkaan geweest waar de mensen van NL Services in terecht zijn gekomen. Waren ze eerst twee jaar verantwoordelijk voor de productie van opzetdozen voor een grote multinational, vanaf mei konden ze alles zelf gaan doen, van verkoop, inkoop, productie en administratie.

NL Services wilde graag het serviceniveau op het peil houden. Ondanks de roerige tijden waarin iedereen zich dit jaar bevond, zijn ze daar grotendeels in geslaagd. "Natuurlijk waren er opstartproblemen en hebben we hier en daar een steekje laten vallen, maar we kunnen zeggen dat iedere klant dozen heeft ontvangen", aldus directeur Giel van Maarsenveen. "Maar we zijn nu ingesteld en zijn druk bezig om onze portfolio voor het volgende seizoen rond te krijgen."

"Wij willen Koos van Gaalen transport bedanken voor de mogelijkheid dit te bewerkstelligen, en Ismaël van der Drift van TipTop Reclame voor het meedenken en de uitvoering ervan."

Voor meer informatie:
NL Services

Amersgat 7
3151 ZJ Hoek van Holland
+31(0) 174 257 088
[email protected]
www.nl-service.nl 

Publicatiedatum: