Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tesco introduceert marktplaats voor overschotten

VK: Asda heeft haar loyaliteitsprogramma ingrijpend gewijzigd en de klanten zijn blij
Met het beloningssysteem van Asda kunnen klanten punten verdienen die ze vervolgens in geld kunnen omzetten. Als ze genoeg punten in hun spaarpot hebben gespaard, kunnen ze die omzetten in een waardebon. Aanvankelijk konden klanten hun spaarpot omzetten in een waardebon van €11,66. Vanaf 25 november kunnen zij echter tot € 100 van hun cashpot omzetten in een voucher. Klanten kunnen hun geldpot omzetten in vouchers in stappen van €5,83 - dus €5,83, €11,66, €17,49 en tot €116,66.
Bron: ScottishSun 

VK: Co-op breidt vloot robotbezorgers uit
De Co-op breidt zijn vloot robotbezorgwagens uit, zelfrijdende machines die boodschappen van winkel tot deur brengen. Co-op, Starship Technologies en de gemeenteraad van Leeds zijn een samenwerkingsverband aangegaan om autonome boodschappenbezorgers naar de straten van Leeds te brengen. De dienst zal aanvankelijk beschikbaar zijn voor 20.000 inwoners, waarbij de boodschappen worden opgehaald in de plaatselijke Co-op-winkels en snel en gemakkelijk in de gemeenschap worden bezorgd. Bestellingen worden gedaan via de Starship food delivery app, waarbij bewoners kunnen kiezen uit een reeks van boodschappen, hun bezorging kunnen plannen en vervolgens een keuze kunnen maken waar ze willen dat de bezorging naartoe wordt gestuurd.
Bron: WalesOnline 

Polen: Aldi plant 600 winkelopeningen in Polen in de komende vijf jaar
Aldi Nord is van plan om in de komende vijf jaar maar liefst 600 winkels in Polen te openen, volgens Wojciech Łubieński, die de activiteiten van de discounter in het land leidt. Volgens de berichten wil de groep binnen tien jaar duizend verkooppunten in Polen hebben en heeft hij de afgelopen jaren al enkele tientallen winkels geopend. De kapitaaluitgaven voor netwerkontwikkeling in Polen zijn vorig jaar met 50% gestegen, meldde money.pl. Momenteel heeft de groep 233 winkels in Polen, waar ongeveer 4.000 mensen werken. De discounter mikt op openingen in zowel grote als kleine steden in de komende maanden, waaronder Rawicz, Świdnik, Lublin, Kraków, Sosnowiec, Białystok, Żyrardów, Suwałki en Poznań.
Bron: ESM Magazine

VK: Tesco introduceert marktplaats voor overschotten om leveranciers te helpen kosten te besparen en voedselverspilling tegen te gaan
Tesco heeft een nieuwe online marktplaats opgezet om leveranciers in staat te stellen kosten te besparen en voedselverspilling tegen te gaan door overtollige voorraden te verkopen of te doneren aan andere fabrikanten. De Tesco Exchange-dienst, die beschikbaar is voor meer dan 3.500 Tesco-leveranciers, koppelt leveranciers die te veel van een product hebben, aan andere leveranciers van de supermarktgigant die het overschot beter kunnen gebruiken. Op dezelfde manier als consumentenmarktplaatsen werken, kunnen leveranciers op Tesco Exchange overtollige voorraad te koop aanbieden, aanvragen plaatsen voor dingen die ze nodig hebben en onderling verkoopafspraken maken. 
Bron: RetailGazette