Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebrs van Aarle inspireert klanten op kerstevent

Tholen - De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat consumenten op zoek gaan naar extra lekkere en bijzondere producten. Samen met verschillende leveranciers organiseerde Gebrs van Aarle een Kerst inspiratieavond voor hun klanten. Leveranciers hadden de opdracht gekregen: maak het luxe én eenvoudig. “We verwachten dat consumenten minder uit eten zullen gaan rondom de kerstdagen, maar wel lekker en luxe willen eten op zo’n manier dat het ze niet te veel tijd en moeite kost om klaar te maken, zodat ze een mooie marge kunnen maken”, vertelt Marjon van Aarle, algemeen directeur Gebrs van Aarle.


Welkomsteam met Herman Steenbakkers, Marjon van Aarle en Petra Ooms

De Orangerie Vlagheide werd omgetoverd tot een waar kerstparadijs en volgezet met inspirerende stands en decoratie. Na een dag hard werken werden de vele aanwezige klanten door de standhouders getrakteerd op allerlei verrassende gerechten en hapjes, van kant-en-klaar tot halffabricaten. Natuurlijk waren er ook volop pure, high end producten te zien. 


Exotische blikvanger

Klik hier voor de fotoreportage

Gesprek van de avond, naast de komende Kerst, waren natuurlijk de huidige uitdagingen als inflatie en de hoge energieprijzen. Veel ondernemers geven aan dat het wel wat rustiger is in de winkels. De omstandigheden voor iedere ondernemer is natuurlijk anders. Sommigen hebben wel ‘vlees op de botten’ en wachten op betere tijden, een aantal heeft nog een gunstig energiecontract lopen en weer een ander past de werkwijze of openingstijden aan. Over het algemeen is deze periode van het jaar lastiger voor veel ondernemers door het wegvallen van het altijd goedlopende zomerfruit. Een goede kerstperiode kunnen ondernemers dus wel gebruiken. “Gebrs van Aarle haalt alles uit de kast om ze daarbij te ondersteunen”, aldus Marjon. 

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
Gebrs van Aarle
Van Leeuwenhoekweg 39
5482 TK Schijndel
+31 (0)73 5441919
[email protected]       
www.gebrsvanaarle.eu