Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste MSC Air Cargo vliegtuig geleverd

MSC heeft zijn eerste vliegtuig van het MSC-merk ontvangen, gebouwd door Boeing en geƫxploiteerd door Atlas Air. Het 8777-200 vrachtvliegtuig zal vliegen op routes tussen China, de VS, Mexico en Europa.

Atlas Air, Inc, een dochteronderneming van Atlas Air Worldwide Holdings, Inc, ondersteunt MSC op basis van vliegtuig, bemanning, onderhoud en verzekering (ACMI). Dit vliegtuig is het eerste van vier geplande B777-200F's die op lange termijn bij MSC worden ondergebracht, zodat er capaciteit beschikbaar is om de verdere ontwikkeling van het bedrijf te ondersteunen.

De B777-200F met twee motoren wordt geprezen om zijn geavanceerde brandstofefficiƫntie. Het heeft ook lage onderhouds- en exploitatiekosten, en met een bereik van 4.880 nautische mijl (9.038 km) kan het verder vliegen dan elk ander vliegtuig in zijn klasse. Het voldoet ook aan de quotanormen voor maximale toegankelijkheid van geluidsgevoelige luchthavens over de hele wereld.

Bron: indiashippingnews.com
Foto: Twitter.com

Publicatiedatum: