Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een mooie manier om onze ervaringen met de Douane te delen"

Staatssecretaris De Vries brengt bezoek aan Anaco & Greeve voor 'Dag van de Ondernemer'

Tholen - In het kader van 'De dag van de Ondernemer' bracht staatssecretaris van Financiƫn voor Toeslagen en Douane Aukje de Vries een bezoek aan Anaco & Greeve. "Een prachtig MKB-bedrijf in het Westland dat wereldwijd actief is in de import en export van groenten en fruit. Ik sprak medewerkers over wat ondernemen zo leuk maakt en waarom efficiƫnte en zorgvuldige douanecontroles ook van belang zijn voor bedrijven", zo vertelt de staatssecretaris op LinkedIn.

Filmpje van het bedrijfsbezoek aan Anaco & Greeve

Ook Robert Greeve van het gelijknamige bedrijf heeft het bezoek als positief ervaren. "Hartstikke leuk natuurlijk dat ze even langs kwam. We hebben een hele goede verstandhouding met de douane en hebben de Staatssecretaris het bedrijf laten zien. Vervolgens zijn we nog even in gesprek gegaan over onze ervaringen met de douane. Wat goed gaat, wat wellicht verbeterd zou kunnen worden en waar we tegenaan lopen. Zo hebben we bijvoorbeeld aangegeven dat het wenselijk zou zijn dat er meer scan apparatuur zou komen en dat er vooral sneller gescand kan worden. Het was zeker productief", legt Robert uit.

De staatssecretaris is verantwoordelijk voor de Douane. "Als staatssecretaris ben ik benieuwd naar de ervaringen van ondernemers die internationaal handelen", vervolgt ze. "Voor hen maar ook voor andere bedrijven is het belangrijk dat douaneprocessen snel en zorgvuldig verlopen, bijvoorbeeld als het gaat om versproducten. Tegelijkertijd beschermt de Douane Nederland tegen de in- en uitstroom van ongewenste goederen. Daarvoor voert de Douane controles uit."

Voor meer informatie:
Anaco & Greeve
ABC Westland 666
2685 DH Poeldijk
Tel: 0174-210200
rg@anacogreeve.nl  
www.anacogreeve.nl