Een universele calibermeter, geschikt voor meerdere groenten- en fruitsoorten

Ook op de Interpoma zal het Italiaanse bedrijf T.R. Turoni zijn nieuwe calibermeter voorstellen die het werk van telers en andere ketenpartners uit de AGF-sector vergemakkelijkt. T.R. Turoni, dat oplossingen biedt voor de controle van de rijpheid en kwaliteit van groenten en fruit, heeft onlangs een nieuwe universele automatische calibermeter op de markt gebracht voor groenten en fruit.

Het bedrijf exposeert op Interpoma (17-19 november 2022) op stand CD C21/46.

"Onze nieuwe maatmeter, waarvan de octrooiaanvraag is gevalideerd door het Italiaanse Octrooi- en Merkenbureau, meet groenten en fruit sneller dan andere instrumenten die op de markt verkrijgbaar zijn. Met één hand kan het stuk fruit worden vastgehouden, terwijl men met de andere hand gemakkelijk het trekkertje kan bedienen waarmee de metalen ring strakker om het fruit kan worden gespannen", legt eigenaar Enrico Turoni uit.

De uitvinder van de tool is Enrico Turoni zelf. "Hoewel het een heel eenvoudig hulpmiddel is, versnelt het enorm de controle van de diameter van het fruit. Met dit instrument kan het product op het veld worden gemeten vóór de oogst, maar vervolgens ook in het pakstation of op het verkooppunt."

Met deze tool blijft T.R. Turoni draagbare en effectieve oplossingen aanbieden waarmee ketenpartners AGF-producten op de markt kunnen brengen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de klanten.

Voor meer informatie:
T.R. Turoni srl
Tel: +39 (0)543 724848 (Italië)
info@trturoni.com 
www.trturoni.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.