Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Euser bevoorraadt Van der Valk Hotels en Restaurants

10 nieuwe Mercedes Actrossen voor Euser Transport

Koninklijke Euser werkt sinds afgelopen zomer voor Van der Valk Hotels en Restaurants. Speciaal voor deze nieuwe samenwerking bestelde het Barendrechtse transportbedrijf 10 exemplaren van Mercedes-Benz Actros F.

Algemeen directeur & Eigenaar Bas Euser: "De Actros F is met zijn relatief lage en brede cabine een schot in de roos voor dit mooie werk. Qua gebruiksgemak, veiligheid en uitstraling sluit deze truck perfect aan bij wat we mogen doen voor Van der Valk Hotels en Restaurants."


Foto Daimler Truck

De trucks bevoorraden, vanuit een eigen distributiecentrum, 57 hotels in heel Nederland en België met zowel koel- als vriesproducten.
De Actros F heeft met zijn lage en brede cabine de juiste eigenschappen voor deze taak: distributiewerk mét relatief lange afstanden. "Deze order is mooie nieuwe stap in de jarenlang succesvolle samenwerking tussen Koninklijke Euser en Daimler Truck Nederland."

Voor het merendeel van de hotels van Van der Valk verzorgt Euser de bevoorrading met koel- en vriesproducten voor de hotelrestaurants. Directeur Bas Euser vertelt: "Vorig jaar kregen wij, samen met andere partijen, de vraag of we de distributie konden verzorgen voor Van der Valk. Dit was geen standaardvraag, want de logistieke organisatie werd from scratch opgebouwd met onder andere de realisatie van een eigen dc. Vanaf het begin hebben we gekeken hoe we het logistieke proces tot in de puntjes konden optimaliseren, bijvoorbeeld door het slim plannen van routes. Er was direct een goede klik, want als familiebedrijven houden we allebei van korte lijntjes, meedenken en flexibiliteit. We zijn trots en blij dat de keuze op ons is gevallen: Van der Valk is een enorm mooie toevoeging aan het portfolio van Koninklijke Euser."

Timing Actros F
Om de logistieke taken voor Van der Valk Hotels uit te voeren heeft Koninklijke Euser B.V. gekozen voor de recent op de markt gebrachte Mercedes-Benz Actros F. "De introductie van deze truck is perfect getimed, want de Actros F sluit met zijn relatief lage en brede cabine naadloos aan op het werk dat we doen voor deze klant. We bevoorraden alle 57 hotels in Nederland en België: van De Koog in Texel tot aan Arlon, vlakbij Luxemburg. Die hotels liggen regelmatig in bebouwd gebied: het is daarom echt distributiewerk, maar dan wel met lange afstanden. De Actros F biedt daarvoor praktisch gebruiksgemak en veiligheid. Omdat de cabine lager ligt, is de instap eenvoudiger en het zicht rondom beter. Tegelijkertijd biedt de extra brede cabine een hoog comfortniveau tijdens lange ritten", vertelt Bas Euser.  

Glimlach bij chauffeurs
Koninklijke Euser bestelde voor deze opdracht 10 trekkers en trailers met zowel koel- als vriesmogelijkheden. "De trucks zijn uitgevoerd in Mercedes-Benz wit en zaken als de grille en sideskirts zijn netjes meegespoten. Samen met de nieuwe, bestickerde trailers staat er echt een indrukwekkende combinatie. Dit is de uitstraling die past bij een hoogwaardige klant als Van der Valk", zegt Bas Euser trots.

Hij vervolgt: "De trucks hebben een onderscheidend laag brandstofverbruik. Daarbij waarderen onze chauffeurs de lage instap. Het is bovendien prettig om met het allernieuwste materieel onderweg te zijn. Tijdens het bevoorraden van Van der Valk hotels kom je ook op werkelijk schitterende plekken. Hier krijgen de chauffeurs een glimlach van op het gezicht en in tijden van krapte is dat nou net héél belangrijk!"

"Trots op vertrouwen"
De aanschaf van de nieuwe serie Actrossen F is een vervolg op een succesvolle samenwerking tussen Koninklijke Euser en Daimler Truck. Jan van der Malen, Key Accountmanager Fleetsales bij Daimler Truck Nederland, vertelt: "Onze samenwerking loopt al sinds de jaren ’80 en is telkens geïntensiveerd. Vooral in de laatste jaren is het bedrijf enorm gegroeid: er rijden nu bijna 400 trucks door Nederland en Europa en het grootste deel daarvan is van Mercedes-Benz. In onze samenwerking houden we de lijntjes kort en gaan we voor maximale efficiency. Dat we ook voor het werk voor Van der Valk Hotels weer het vertrouwen hebben gekregen, vormt voor ons de kroon op het werk voor Koninklijke Euser."

Bron: Daimler Truck

Publicatiedatum: