Intermarché mag voormalige Carrefour-winkels van Mestdagh overnemen

Makro België geeft kopers een week uitstel
Partijen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van de Belgische winkels van de ketens Makro en Metro, krijgen een extra week om hun bod te formaliseren. Op dit moment hebben slechts twee kandidaten zich publiekelijk gemeld: het Nederlandse Sligro en de huidige CEO Vincent Nolf en die zijn mogelijk niet geïnteresseerd in het kopen van de hele keten.
Bron: retaildetail.eu 

België: Intermarché krijgt groen licht voor overname Mestdagh
De Belgische antitrustautoriteiten hebben groen licht gegeven voor de overname door de Franse supermarktketen Intermarché van de voormalige Carrefour-winkels van Mestdagh. In één keer verdubbelt de keten haar aanwezigheid in België.
Bron: retaildetail.eu 

Portugal: nettowinst Sonae daalt op recordkosten voor energie en transport
Sonae, eigenaar van Portugals grootste foodretailer, meldde dat de nettowinst over het derde kwartaal met 4,2% daalde, ondanks een solide omzetstijging, omdat de recordkosten voor energie en transport de marges aantastten. Met activiteiten variërend van de foodretail tot telecom, verdiende Sonae van juli tot september € 92 mln, tegen € 96 mln een jaar eerder.
Bron: reuters.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.