20.000 euro opgehaald voor kankeronderzoek door fruitbedrijf Appelhof

De verkoopactie van de buitenbeentjes van Michiel en Judith Appelhof van fruitbedrijf Appelhof heeft 20.000 euro heeft opgeleverd. Tijdens de telersdag van Albert Heijn werd dit bekendgemaakt en hebben zij de cheque kunnen overhandigen aan het behandelend team van Michiel voor het onderzoek naar zeldzame SNUC kanker bij UMC Utrecht.

Foto LinkedIn Astrid Appelhof 

Afgelopen zomer werd bij Michiel de zeldzame kwaadaardige tumor in zijn kaakholte ontdekt. Daarnaast kregen hun Elstar appels een hagelbui op hun kop. "Doordat die appels pech hadden, voel ik me met ze verbonden", zei de fruitteler uit Zeewolde destijds. 

"Wat zijn wij en het UMCU blij met zo’n super mooi bedrag. Dus bij deze voor iedereen die een zakje heeft gekocht: super bedankt!", zegt Astrid Appelhof op LinkedIn. Omroep Flevoland laat optekenen dat Michiel zeer blij was met het bedrag. "We waren zeer verrast." In totaal zijn zeventienduizend zakjes verkocht.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.