Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Staking vrachtwagenchauffeurs Asda afgewend

VK: Staking van vrachtwagenchauffeurs die producten voor Asda leveren afgewend
Verstoring van de toeleveringsketen van Asda tijdens de belangrijke kerstperiode is voorkomen na een loonovereenkomst met de vrachtwagenchauffeurs. Meer dan 80 vrachtwagenchauffeurs die door Wincanton op basis van een uitbestedingscontract werken en verantwoordelijk zijn voor de levering van levensmiddelen aan de regionale distributiecentra van Asda in het hele land, waren begonnen met een staking in een geschil over de lonen. Na de aankondiging van de stemming door de vakbond Unite werden echter nieuwe onderhandelingen gevoerd. Het resultaat was een "sterk verbeterde" overeenkomst met een verhoging van 9,5%, waardoor het basissalaris op € 17,19 per uur uitkomt.
Bron: kamcity.com 

VK: Grote brand in supermarkt bestreden door brandweerlieden nadat zwarte rook uit het dak kwam
Meerdere brandweerlieden hebben een brand in een supermarkt in Sedgefield bestreden, waarbij dikke zwarte rook uit het gebouw kwam. George Bolam Foods is een populaire en bekende supermarkt in het noordoosten, die zowel lokale vleesproducten als groenten, fruit en gebak verkoopt.
Bron: gazettelive.co.uk 

Discounter B&M blijft bij prognoses terwijl Britten op kerstkoopjes jagen
De Britse discountretailer B&M handhaaft zijn financiële vooruitzichten voor dit jaar en zegt dat de handel in de eerste weken van het belangrijke kerstkwartaal goed is geweest omdat het winkelend publiek op zoek is naar besparingen in een tijd waarin de kosten van levensonderhoud hoog oplopen. B&M zei dat het nog steeds verwacht dat de kernwinst (aangepaste EBITDA) voor 2022-23 tussen € 631 mln en € 688 mln zal liggen, een daling ten opzichte van de € 710 mln die het in 2021-22 maakte. De kernwinst bedroeg € 266 mln in de zes maanden tot 24 september, een daling van 17,9% bij een omzetstijging van 1,8% tot € 2,6 mln. B&M presteerde goed tijdens de pandemie, waardoor vergelijkingen van jaar tot jaar moeilijk zijn.
Bron: reuters.com 

Frans Muller (Ahold Delhaize): “Leveranciers moeten meer bijdragen"
De energiecrisis en de inflatie verhogen de spanningen in de onderhandelingen tussen Ahold Delhaize en zijn belangrijkste leveranciers. "Ik had meer samenwerking verwacht," zegt CEO Frans Muller.
Bron: retaildetail.eu 

Publicatiedatum: