Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Toenemende vraag is de grootste reden

Export Vietnamees dragonfruit stijgt wereldwijd

De laatste jaren streven Vietnamese bedrijven ernaar meer vers dragonfruit te exporteren naar overzeese markten vanwege de wereldwijd toenemende vraag naar deze fruitsoort. Dragonfruit wordt gezien als een van de belangrijkste Vietnamese exportproducten.China is één van de belangrijkste markten, voornamelijk omdat de vraag naar dragonfruit vanuit China stijgt, met consumenten die meer tropisch fruit kopen, terwijl zij een grotere variatie aan voedsel ontdekken. Dit leidt tot een stijging van import vanuit Vietnam. Andy van V.A.F. Vietnam Agriculture Food deelt haar inzichten over de ontwikkeling van de exportmarkt voor Vietnamees dragonfruit met Freshpublishers.


V.A.F. Vietnam Agriculture Food heeft een grote dragonfruitkwekerij van 4000 ha in Binh Thuan, Vietnam. "We kunnen dragonfruit gedurende het hele jaar leveren, ongeveer 7.500 ton per maand, wat gelijk staat aan 150 containers van 40'RF. Het piekseizoen voor dragonfruit in Vietnam loopt van april tot oktober."

Over de variëteiten en belangrijkste exportmarkten zegt Andy: "We exporteren zowel wit als rood dragonfruit, afhankelijk van de smaak van het land van bestemming. De vraag naar dragonfruit met wit vruchtvlees is hoger dan de vraag naar dragonfruit met rood vruchtvlees. Op dit moment exporteren we dragonfruit naar China, Nederland, de VS, het VK, België en Dubai. Deze markten hadden de laatste tijd een grote vraag naar dragonfruit en die vraag stijgt nog steeds elk jaar."V.A.F. Vietnam Agriculture Food exporteert ongeveer 100 containers met dragonfruit per maand naar China. Ze staan open voor alle bestemmingen. Per geval zal het bedrijf zijn best doen te voldoen aan de eisen van de klant.

Voor meer informatie:
Andy
V.A.F Vietnam Agriculture Food CO., LTD
www.vagrofood.com
info@v-agrofood.com

Publicatiedatum: