Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verhuizing afmijnzaal ZON fruit & vegetables

ZON is in april verhuisd naar het naastgelegen pand op het terrein van Hines Fresh Park Venlo. Ook de verhuizing van de afmijnzaal naar het nieuwe pand is vanaf vandaag een feit. Dit betekent dat alle afdelingen van ZON op Venrayseweg 102 gevestigd zijn.

Groei
Eind maart werd een nieuw kloksysteem (incl. thuiskoopsysteem) genaamd KOSMOS gelanceerd. Het aantal klokkopers groeit jaarlijks bij ZON, maar het aantal kopers dat fysiek in de afmijnzaal koopt blijft al jaren ongeveer gelijk. De meeste kopers kopen zelf in met behulp van het thuiskoopsysteem van ZON (Webclock) óf kopen in via een commissionair. ZON heeft mede hierdoor gekozen voor een kleinere afmijnzaal met minder koperwerkplekken.

Klokverkoop
De klok is één van de pijlers binnen de verkoopstrategie van ZON en hét verkoopinstrument voor de openbare daghandel met een jaarrond assortiment afgestemd op de behoefte van de kopers. Inmiddels is het importseizoen gestart. ZON importeert al jaren in de wintermaanden product uit Spanje en anticipeert nu op lager tomatenaanbod deze winter met Turkse en Italiaanse tomaten voor de klok. Zo kan ZON de kopers jaarrond bedienen.

Voor meer informatie:
ZON
Venrayseweg 102
5928 RH Venlo
Tel: +31 77 323 9999 
info@royalzon.com 
www.royalzon.com