Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgroFresh met breed assortiment op Interpoma

AgroFresh Solutions heeft vorige week haar deelname aangekondigd op de Interpoma in Bolzano, Italië, van 17 tot en met 19 november op stand D22/46. Interpoma is de enige internationale beurs die exclusief gewijd is aan appelen, van teelt tot bewaring en verkoop.

"Twee decennia geleden zorgde AgroFresh voor een revolutie in de fruitsector met de introductie van SmartFresh, de eerste technologie voor het beheer van ethyleen en 1-MCP die het rijpingsproces van appelen helpt vertragen. Tegenwoordig omvat het portfolio van AgroFresh voor dit gewas oplossingen voor ethyleenbeheer vóór en na de oogst, digitale monitoring- en analysetechnologie, gewasbeschermingsmiddelen, coatings, desinfectiemiddelen, reinigingsmiddelen en apparatuur voor verpakkingslijnen."

Op de Interpoma zullen experten van AgroFresh informatie delen over hun groeiende assortiment oplossingen voor de appelsector, waaronder:

  • FreshCloud – Het geïntegreerde digitale platform van AgroFresh dat gebruikmaakt van geaggregeerde gegevens, machine learning en kunstmatige intelligentie om de vermindering van voedselverspilling duurzaam aan te pakken en inzichten in kwaliteit en de toeleveringsketen te verkrijgen, waardoor realtime besluitvorming met live analyse mogelijk is.
  • FreshStart – Dit jaar heeft het bedrijf nieuwe, door CAAE-biologisch gecertificeerde ontsmettingsmiddelen gelanceerd voor de desinfectie van waswater dat in contact komt met appelen. FreshStart breekt snel af zonder residuen achter te laten en kan het aantal verontreinigende stoffen in de waterbehandeling verminderen en het recyclen van water efficiënter en goedkoper maken.
  • Harvista – De pre-harvest-oplossing van AgroFresh helpt telers om te bepalen hoe en wanneer appelen rijpen, de oogstperiode te verlengen en zich aan te passen aan onverwachte weersomstandigheden, klimaatveranderingen en de beschikbaarheid van arbeidskrachten. Het unieke, flexibele en bewezen doeltreffende werkingsmechanisme laat toe de kwaliteitsopbrengst te verhogen en het afval te verminderen.
  • SmartFresh Quality System – De originele technologie voor het beheer van ethyleen en 1-MCP. SmartFresh heeft ook een bewezen impact op duurzaamheid en energiebesparing. Recente studies hebben aangetoond dat door het gecombineerde gebruik van SmartFresh en gecontroleerde atmosfeeropslag de gemiddelde energiebesparing tot 7.500 kWh bedroeg over 6 maanden opslag (36% besparing). Deze oplossing is al beschikbaar voor een breed scala aan gewassen zoals peren, pruimen, perziken en kiwi's.

Voor meer informatie:
AgroFresh
www.agrofresh.com

Publicatiedatum: