Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Aldi opnieuw officieel uitgeroepen tot goedkoopste supermarkt

Fortenova uit Kroatië zegt niet in kennis te zijn gesteld van de verkoop van aandelen door Sberbank
De Kroatische levensmiddelenproducent en retailer Fortenova Grupa zei dat het niet officieel in kennis was gesteld van een overeenkomst die de Russische staatsbank Sberbank Rossii PAO had gesloten om haar 43%-belang in het bedrijf te verkopen. Fortenova, vroeger bekend als Agrokor, is een van de grootste bedrijven in Zuidoost-Europa. Het werd medio 2018 van een faillissement gered door een herstructureringsovereenkomst met lokale en buitenlandse schuldeisers, die een verandering van naam en eigendomsstructuur inhield waardoor Sberbank de grootste aandeelhouder werd. In een korte verklaring zei Sberbank dat haar belang was gekocht door Saif Bin Markhan Alketbi, een investeerder uit de Verenigde Arabische Emiraten.
Bron: reuters.com 

VK: Aldi opnieuw officieel uitgeroepen tot goedkoopste supermarkt
Aldi is door Which? voor de vijfde maand op rij uitgeroepen tot goedkoopste supermarkt van het Verenigd Koninkrijk. Shoppers kunnen maar liefst € 28,94 besparen op hun boodschappen.
Bron: aldipresscentre.co.uk 

VK: Meals on Wheels maakt echt een verschil zegt studie
Hertfordshire Independent Living Service (HILS), dat gedeeltelijk wordt gefinancierd door Hertfordshire County Council, levert elk jaar meer dan een half miljoen warme lunchmaaltijden aan oudere inwoners van Hertfordshire, zodat zij zelfstandig in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Maar de voordelen van de maaltijdservice zijn meer dan alleen voeding, zoals blijkt uit een nieuw onderzoek van de Universiteit van Hertfordshire. HILS blijft flexibel werken om mensen in tijden van acute nood te ondersteunen, dit omvat de verstrekking van meer dan 250 "home from hospital packs" per jaar. Dit zijn tassen die aan mensen die het ziekenhuis verlaten worden gegeven om hen te helpen zich thuis te redden, met verse of houdbare producten om ervoor te zorgen dat de ontvanger ten minste 36 uur gevoed, gehydrateerd en comfortabel blijft.
Bron: hertfordshire.gov.uk 

Publicatiedatum: