Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Joost van Regteren treedt toe tot Solynta als Chief Commercial Officer

Joost van Regteren gaat als Chief Commercial Officer aan de slag bij hybride aardappelveredelaar Solynta. In deze nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor Solynta’s downstream proces, waar hij productmanagement, marktontwikkeling en de commerciële operatie en go-to-market strategieën zal leiden. De huidige commercieel directeur Charles Miller verschuift zijn volledige focus naar een nieuwe rol als directeur business development.

Solynta’s CEO Hein Kruyt zegt over de aanstelling van Joost: “Ik ben blij dat we Joost welkom mogen heten als CCO in het Executive Team van Solynta. Naarmate de productontwikkeling van Solynta vordert, wordt het tijd om onze commerciële activiteiten te versterken. Joost brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee op het gebied van product-management, marktontwikkeling en commerciële operaties in de zaadindustrie”, zei hij. "In deze nieuwe fase van het bedrijf zullen we meer nadruk leggen op het opschalen van de commerciële activiteiten om hiermee de introductie van hybride aardappelrassen mogelijk te maken en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar voeding in de wereld."

Joost was hiervoor Head of Market Development EMEA/APAC en Vice President voor Bayer Vegetable Seeds. Daarvoor vervulde hij verschillende leiderschapsrollen tijdens zijn 25-jarige carrière in internationale verkoop, product management en commerciële strategie bij Bayer Crop Science, Monsanto en Delphy. Joost staat bekend om zijn sterke organisationele leiderschapsvaardigheden in multiculturele omgevingen.

Joost van Regteren kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij Solynta “Ik vind het geweldig om leiding te geven aan de commerciële activiteiten rondom Solynta’s unieke non-GMOveredelingstechnologie. Met deze technologie is de ontwikkeling mogelijk van nieuwe ziektevrije aardappelrassen die uitstekende opbrengsten opleveren en daarmee een reductie van het gebruik van pesticiden mogelijk maken. Deze game-changing innovatie biedt enorme kansen voor consumenten, boeren en verwerkers over de hele wereld. Het is misschien wel de meest veelbelovende uitvinding om een significante impact te maken op de groeiende voedselproblematiek.”, besluit hij.

Voor meer informatie:
Solynta 
Dreijenlaan 2   
6703 HA Wageningen
info@solynta.com 
www.solynta.com 

Publicatiedatum: