Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rectificatie inzake faillissement Tas Tomaten Trading

Tas Tomaten Trading is dinsdag failliet verklaard. Dat is echter niet de verpakkingstak, zoals gisteren abuis in de nieuwsbrief stond in dit artikel, maar de inkooptak van de tomatenteler. 

Het faillissement is geregistreerd onder kenmerk: 09.dha.22.228.F.1300.1.22. Als curator is, net als bij het eerdere faillissement, mr G. Barendregt aangesteld van La Gro Geelkerken Advocaten uit Alphen aan den Rijn.

Inzake het faillissement van Tas Tomaten van 27 september is op 27 oktober een eerste faillissementsverslag verschenen. In het verslag schrijft de curator dat de teler vier oorzaken geeft voor het faillissement. Naast de kort na het faillissement in een reactie aangegeven redenen schrijft de curator in het verslag dat de teler ook wijst op een algehele kostenstijging en een geschil omtrent de afname van trostomaten. De curator schrijft dat een doorstart niet mogelijk is gebleken.