Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Spectaculaire exportgroei naar zowel VS, Europa als China

Peru behoudt groei van 26% ten opzichte van vorige blauwe bessenseizoen

Met de uitvoer van 17.256 ton in week 41 zijn de verzendingen van Peruaanse blauwe bessen met 1% gedaald ten opzichte van week 40. Ze stegen echter met 26% ten opzichte van week 41 van vorig seizoen.

De verzendingen naar vrijwel alle markten zijn toegenomen:

  • In de VS is de groei 24% ten opzichte van het vorige seizoen, met 87.863 ton, waarvan 8.981 ton in week 41 werd verscheept, wat meer dan 18% is ten opzichte van week 41 van vorig seizoen.
  • In Europa bedraagt de groei 41% ten opzichte van het vorige seizoen, met een accumulatie van 42.443 ton, waarvan 4.901 ton werd verscheept in week 41, wat neerkomt op 33% meer dan wat werd verscheept in week 41 van het vorige seizoen.
  • China is 38% gegroeid ten opzichte van het vorige seizoen, met een accumulatie van 25.421 ton, waarvan 2.426 ton werd verscheept in week 41, een aanzienlijke stijging van 106% ten opzichte van de cijfers voor week 41 van het vorige seizoen.

Bron: blueberriesconsulting.com

Publicatiedatum: